Barion Pixel

Átkelés olaj

Itt állok a Változás Kapujában, ami kijelöli a Lelkem útját, ami átvezet most a végzetemen. A Kapuban elengedem minden félelmemet, minden kétségemet, minden fájdalmamat, minden korábbi szenvedésemet, és engedem, hogy mindez Szeretetté váljon bennem. Magamhoz ölelem a Fényemet, ahogyan magamhoz ölelem az Árnyékomat is. Tudom, hogy minden változás értem, s nem ellenem van!  Tudom, hogy még a legsötétebb pillanatokban is van valaki, aki fogja a kezem, aki segít, és vezet. Tudom, hogy minden Születést Halál követ, és minden Halál után újabb Születés következik. Ezért nem félek attól, ami jön, hanem Hálával fogadom a változást, átalakulást.

Az Átkelés Olaj segítséget nyújt minden olyan folyamatban, ami hatalmas átalakulással jár. Ez lehet egy mély belső alkímiai folyamat, a Lélek Sötét Éjszakája, egy újjászületési folyamat, de ugyanígy segíthet születésnél is (ha ilyen célra szeretnéd használni, kérlek jelezd)! Az Átkelés Olajat akkor érdemes használni, amikor az elengedés már megtörtént, és a barlangból kivezető utat szeretnénk minél könnyedebbé tenni.

Összetevők: tömjén, szantál, mirha, ylang-ylang, neroli, levendula, pálmarózsa, nárdus, rózsa, elemi, perubalzsam, bergamott, kék lótusz, majoranna, babér, muskotályzsálya, jázmin, kamilla, szegfűszeg, fahéj, gyömbér, mandulaolaj

Külsőleg alkalmazható meditációhoz, elmélyüléshez, szertartásokhoz, energetikai támogatásként.

Ára: 15.000,- / 5 ml

Az Átkelés Olaj elérhető auraspray formában is!

Megjegyzés: Az illóolajok használata nem minősül gyógykezelésnek! Ha fizikai rosszullétet, betegséget, érzelmi zavart, stb. tapasztalsz, kérlek fordulj orvoshoz!

Ha úgy érzed, hogy kérdésed van az olvasottakkal kapcsolatban vagy rendelni szeretnél, akkor bátran küldj üzenetet!