Barion Pixel

Bizalom olaj

Bízok magamban, bízok az Isteni Gondviselésben, és bízok abban, hogy Földanya megtart, és táplál engem. Tudom, hogy biztonságban vagyok itt a Földön, az életemben, a testemben. Mélyre eresztem gyökereimet a Földbe, részt veszek a saját életemben, elfoglalom a helyem a születési családomban. Megengedem, hogy az Élet támogasson, és oda vezessen, ahol lennem kell.
Elengedem a félelmeimet, a szorongást, a neheztelést, a megfelelési kényszert, és meghívom helyette az életembe a legmagasabb szintű bizalom, megengedés és elfogadás erejét!

A Bizalom Olaj a gyökércsakra energiájára van behangolva, az ehhez az energiaközponthoz tartozó témákat gyógyítja, úgymint:  bizalom, ősbizalom, bizonságérzet, a szülőkkel való kapcsolat, a Földdel való kapcsolat.

Összetevők: vetiver, szantál, petitgrain, nárdus, cédrus, orvosi zsálya, mirha, kardamom, fahéj, rózsafa, pacsuli, mandarin, tömjén, olasz szalmagyopár

Külsőleg alkalmazható meditációhoz, elmélyüléshez, szertartásokhoz, energetikai támogatásként.

Ára: 15.000,- / 5 ml

A Bizalom Olaj elérhető auraspray formában is!

Megjegyzés: Az illóolajok használata nem minősül gyógykezelésnek! Ha fizikai rosszullétet, betegséget, érzelmi zavart, stb. tapasztalsz, kérlek fordulj orvoshoz!

Ha úgy érzed, hogy kérdésed van az olvasottakkal kapcsolatban vagy rendelni szeretnél, akkor bátran küldj üzenetet!