Barion Pixel

Elengedés olaj

Nem harcolok tovább. Megnyitom a Szívemet, és megadom magamat az Isteni Akaratnak és Gondviselésnek. Engedem, hogy minden, ami most a félelemben és az önkorlátozásban tart engem, Fénnyé váljon. Kinyilvánítom a szándékomat, hogy szabaddá váljak minden fizikai, érzelmi, mentális fájdalomtól és szenvedéstől. Kapcsolódom a legmélyebb önmagammal, belenézek a tükörbe, amit a Világ mutat nekem, és nem félek alászállni a saját Alvilágomba a válaszokért. Elfogadom, hogy nem kell mindent megértenem, mert van egy magasabb Hatalom, ami terel az utamon – ha engedem.
A Te Akaratod legyen meg Uram, és ne az enyém! 

Az Elengedés Olaj segítséget nyújt bármilyen mély, belső alkímiai folyamat kezdeti időszakában, amikor még úgy érezzük, félünk, nem vagyunk elég erősek, nem bírjuk el a változásokat. A Haldoklás folyamatában is használható, de ezt a szándékodat kérlek jelezd nekem előre!

Összetevők: ciprus, cédrus, nárdus, levendula, borsmenta, babér, citromos verbéna, citromfű, boróka, mirtusz, olasz szalmagyopár, jázmin, pálmarózsa, citrom, római kamilla, petitgrain, cickafark, tulsi, majoranna, rózsafa, rozmaring, vetiver, rózsa

Külsőleg alkalmazható meditációhoz, elmélyüléshez, szertartásokhoz, energetikai támogatásként.

Ára: 15.000,- / 5 ml

Az Elengedés Olaj elérhető auraspray formában is!

Megjegyzés: Az illóolajok használata nem minősül gyógykezelésnek! Ha fizikai rosszullétet, betegséget, érzelmi zavart, stb. tapasztalsz, kérlek fordulj orvoshoz!

Ha úgy érzed, hogy kérdésed van az olvasottakkal kapcsolatban vagy rendelni szeretnél, akkor bátran küldj üzenetet!