Barion Pixel

Gyógyító illatok workshop

Az illóolaj a növény lelke, esszenciája. Az illatos olajok használata sokáig a kiváltságos réteg privilégiuma volt, csak papok, gazdag nemesek, királyok használhatták őket gyógyításra vagy szertartásaik során. Az ősi tudás most újabb virágkorát éli, egyre többek érdeklődnek ez iránt a természetes, szelíd gyógymód iránt.

Az illóolajok hatóanyagaik és éteri minőségeik révén, jelentős szerepet játszanak az öngyógyító folyamatok beindításában, a test-lélek-szellem harmóniájának megteremtésében, megőrzésében. Finoman, mégis hatékonyan használhatóak a hétköznapokban és más alternatív terápiákkal ötvözve is.

Ha szeretnél kicsit elmélyülni az illóolajok csodálatos világában, és szívesen töltenél el egy napot velük kapcsolódva, akkor várom a jelentkezésedet!

A workshopokon általában ezek a témák szoktak előkerülni: 

  • A növényi medicinákról, illóolajokról fizikai, lelki, energetikai, spirituális szempontból
  • Irányzatok az aromaterápiában
  • Esszenciális olajok kémiája, aromavegytan
  • A minőségi illóolajok ismérvei
  • Az illóolajok hatásmechanizmusa
  • Biztonságos felhasználás, kontraindikációk, mellékhatások
  • Gyakorlati útmutató az illóolajok használatához
  • Ismerkedés pár alapvető illóolajjal
  • Különböző márkák összehasonlítása
  • És bármi, ami téged érdekel a témában… 🙂

Talán ebből is látszik, hogy a workshopnak nincsen kötött tematikája, mivel fontosnak tartom, hogy valóban rád legyen szabva ez az alkalom. Ezzel együtt minden résztvevő kap egy 50+ oldalas nyomtatott jegyzetet, hogy minden általam fontosnak tartott információ biztosan átadásra kerüljön, de a frontális oktatás helyett kötetlen beszélgetés formájában ismerkedünk az aromaterápia alapjaival.

Mivel végtelen óráig tudnék az olajokról beszélni, ezért az esemény előtt a mindenkinek kiküldök egy igényfelmérő lapot, hogy kicsit jobban megismerjelek Téged és az érdeklődési körödet.

A programon való részvétel semmilyen előképzettséget, előzetes tudást nem igényel, de a részvétel regisztrációhoz kötött! 

Jelentkezés: info@magdalenatemplom.hu email címen, vagy az oldal alján található űrlap segítségével.

Jelentkezés: folyamatosan
Kiscsoportos oktatás, időpont egyeztetés alapján!
Hozzájárulás: 25.000,-

 
Várlak szeretettel,
Galambos Eszter
aromaterapeuta, myrrhophore papnő
 

Az eseményen mindenki saját felelősségre vehet részt, mentális betegség, pszichátriai kezelés, gyógyszeres kúra esetén, alkohol, drog, vagy más tudatmódosító szer hatása alatt nem végezhető!

Megjegyzés: Az illóolajok használata nem minősül gyógykezelésnek! Ha fizikai rosszullétet, betegséget, érzelmi zavart, stb. tapasztalsz, kérlek fordulj orvoshoz!


Ha úgy érzed, hogy kérdésed van az olvasottakkal kapcsolatban vagy jelentkezni szeretnél, akkor bátran küldj üzenetet!