Barion Pixel

A myrrhophore tradíció

 

Sok évezreddel ezelőtt létezett egy olyan ősi papnői rend, aki a növények esszenciájának, az illóolajoknak szentelte az életét. Minden Templomnak voltak saját illat papnői, akik nagy gonddal és szeretettel nevelték, gondozták az őshonos szent növényeket, és készítettek belőlük gyógyító esszenciákat. 

Ez a papnői tudás minden hagyományrendszerben jelen volt, habár mi most a görög nevükön, myrrhophore-ként ismerjük őket. 

Tudásukat szájhagyomány útján őrizték és adták tovább, ezért írásos forrás nem maradt fent szent tudományukról. De még az olyan könyvekben is, mint a Biblia, találhatunk utalásokat a létezésükre. Ők voltak azok az asszonyok, akik Jézus halálakor illatos olajokat és keneteket vittek a sírhoz, hogy segítsék Jézust a küldetése végrehajtásában. Mária Magdolna is myrrhophore papnő volt, és feleségként az ő feladata volt az is, hogy Jézust felkészítse az átkelésre. 

De az illatok áthatották a régi korok minden szertartását, minden rítusát, legyen az a szülés, a férfiak beavatása, a szakrális szeretkezés, a gyógyítás, vagy éppen a haldoklás  szent folyamata. 

A szent olajok

Minden illóolaj különleges és egyedi tulajdonságokkal bír, de vannak olyanok, amik kiemelkednek még közülük is. A szakrális olajok hatalmas információs mezővel rendelkeznek, és tanításaikat örömmel osztják meg azokkal, akik kellő alázattal és elhivatottsággal fordulnak hozzájuk. Olyan magas rezgésszámon rezegnek, hogy sokszor egyetlen szippantás is elég, hogy kiemeljenek egy adott helyzetből. 

Ezeket a szakrális olajokat évezredek óta használtuk szertartásban, gyógyításhoz, beavatásokhoz, átkeléshez. És most ez az ősi papnői tudás újra ébred, hogy átkísérjen az új korba minket.

A Magdala olajok

A Magdala Olajok mindegyike az égiektől kapott receptúra, és a papnői tudásom segítségével, szeretve, dédelgetve, saját kezűleg készül. A szakrális olajok varázslatos keverékét a hozzáadott kristályok, a tiszta szándék, és az ima ereje teszi még különlegesebbé. Az alkímiai folyamat végső szakaszában pedig az olajat megáldja, és tiszta éteri fénykódokkal feltölti Mária Magdolna és Jézus. Ezek után az olaj mindaddig az oltáron pihen, töltődik, ameddig a gazdája megérkezik.

Ezek az olajok annyira erőteljesek, hogy egy cseppjük is varázslatos erővel bír. Használd őket szeretettel, alázattal és meglásd, hű társaid lesznek az ébredésed, felemelkedésed folyamatában! Ahogy elkezdesz az adott esszenciával dolgozni, a növények, kristályok, energiák elkezdik majd felfedni a titkaikat számodra, üzeneteket és útmutatást adva az utadhoz. 

Minden misztériumolaj legalább 70%-ban tartalmaz a legtisztább forrásokból származó, terápiás tisztaságú illóolajokat, és a saját gyűjtésemből készülő növényi esszenciákat. Ezekhez csupán annyi prémium minőségű hordozóolajat adok, ami ahhoz szükséges, hogy az olajokkal könnyedén lehessen dolgozni, és ne okozzanak irritációt a bőrön.

 

Ha úgy érzed, hogy kérdésed van az olvasottakkal kapcsolatban vagy rendelni szeretnél, akkor bátran küldj üzenetet!