Barion Pixel

Mi a személyes sorsfeladatod?

Nyereményjáték

Karácsony alkalmából szeretnék megajándékozni egy embert egy igazán különleges ajándékkal.

Ha szeretnéd jobban megismerni a személyes életfeladatodat, amit erre az inkarnációra választottál magadnak, és ha tudod a pontos születési adataidat (óra, perc is!), akkor nincs más dolgod, mint az alább űrlap segítségével jelentkezni a nyereményjátékra!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni a nyereményjátékra!

A nyereményjátékon csak úgy tudsz részt venni, ha ismered a pontos születési adataidat!

Az elemzéshez ugyanis az égi üzenetek csatornázásán túl olyan eszközöket is használok, mint pl. az asztrozófia, számmisztika, orákulum kártyák, stb.

A jelentkezők közül december 31-én fogok sorsolni. Ezután értesítem azt, akire az égiek választása esett. Az írásos elemzés elkészítése 1-2 hetet vesz igénybe.

 

Nem akarod a véletlenre bízni?

Ha a nyereményjátéktól függetlenül is szeretnéd kérni a Személyes Sorsfeladatod elemzését, arra is lesz lehetőség a jövőben!

Figyeld az oldalt a további információkért!

Ki vagyok én?

A nevem Galambos Eszter, a Magdaléna Templom alapítója, főpapnője. 

Születésem óta érzékeny vagyok a körülöttem lévő energiákra, bár az érzékelésem a klasszikus értelemben csak 2018-ban nyílt meg. Innentől kezdve viszont nem volt megállás a számomra… Örökké kutató, a mélységeket kereső lelkem minden rendelkezésre álló eszközt bevetve merült el a megismerés földi és kozmikus ősóceánjaiban… 

A saját eredetemet, és a saját küldetésemet kutatva találtam rá a lélekcsaládomra, és arra a spirituális rendszerre, ami igazán az enyém. A Krisztusi minőségek azóta életem minden pillanatát áthatják, segítik, rengeteg útmutatást és tanítást kapok tőlük. Ez ma már a hétköznapjaim része. 

Idővel pedig megérkezett a hívás, és a felkérés arra, hogy ezt a tudást, és az életek alatt kiművelt képességeket, és a rajtam keresztül érkező égi üzeneteket mások szolgálatába állítsam. 

Így született meg a Magdaléna Templom…