Barion Pixel

Termékeim

A Sophia Templomi Olajok egytől egyig különlegesek és teljesen személyre szabottan készülnek. Nem tartok készletet, így minden olaj a rendeléskor kezd el megszületni, az égiektől kapott receptúra, és a papnői tudásom segítségével, szeretve, dédelgetve, saját kezűleg készítve, így nincs két tökéletesen egyforma.

Minden misztériumolaj legalább 70%-ban tartalmaz a legtisztább forrásokból származó, terápiás minőségű illóolajokat, és a saját gyűjtésemből készülő növényi esszenciákat. Ezekhez csupán annyi prémium minőségű hordozóolajat adok, ami ahhoz szükséges, hogy az olajokkal könnyedén lehessen dolgozni, és ne okozzanak irritációt a bőrön.

A Sophia Misztériumolajok mindig tiszta intencióval, imával, szent alkímiai folyamatban készülnek. Majd kívül fürdőznek a táltos dob, a hangtálak, csörgők, egyiptomi szisztrum hangjában, fel vannak töltve a kristályok gyógyító energiájával, és a tiszta fénykódok rezgéseivel. Minden olajat aktivál és megáld az az Égi Mester, akinek az olajat felajánljuk. Ezek után az olaj mindaddig az oltáron pihen, töltődik, ameddig a gazdája megérkezik.

Ezek az olajok annyira erőteljesek, hogy egy cseppjük is varázslatos erővel bír. Használd őket szeretettel, alázattal és meglásd, hű társaid lesznek az ébredésed, felemelkedésed folyamatában! Ahogy elkezdesz az adott esszenciával dolgozni, a növények, kristályok, energiák elkezdik majd felfedni a titkaikat számodra, üzeneteket és útmutatást adva az utadhoz. Segítenek elcsitítani az elmédet, átemelni a tudatosságodat egy magasabb síkra, és megnyitják a kapukat az égi üzenetekre. 

Rózsa Misztériumolajok

Egyéb

Minden misztériumolaj megvásárlásakor elküldök számodra egy pdf fájlt, az olaj részletes leírásával, használati útmutatóval.