Barion Pixel

Ingyenes ajándékok

A Következő ajándékok várnak, ha feliratkozol a hírlevélre:

 

Lépj be a Templomba! ingyenes tudáscsomag

A csomag tartalma:

– 13 perces vezetett meditáció

– 12 oldalas letölthető e-book

– Magdaléna Templom Spotify zenelista

A Lépj be a Templomba csomag segítségével megtapasztalhatod a Magdaléna Templom esszenciáját, és az e-bookban elméleti információkat is átadok az éteri templomokkal kapcsolatosan. A hangolódáshoz pedig megosztok egy zenelistát is.

 

Magdaléna üzenetei // decemberi téma: küldetés, életfeladat

Minden hónap 22. napján becsempészek egy kis spiritualitást a mindennapjaidba, és emlékeztetlek arra, hogy az élet maga is szentség. Apró üzenetek, emlékeztetők, gyakorlatok, ajándékok várnak ezen a napon az email fiókodban, amik segítenek ráhangolódni az elkövetkező időszakra, és amik utat mutatnak a kihívások és örömök közepette.

Nézd meg a régebbi üzeneteket az Archívumban!

Iratkozz fel a hírlevélre és szerezz azonnali hozzáférést az ingyenes ajándékokhoz!

Ki vagyok én?

A nevem Galambos Eszter, én vagyok ennek a Templomnak az alapítója, főpapnője. 

A történetem Mária Magdolnával 2019-ben kezdődött, amikor egy meditációban megláttam azt az előző életemet, amit Magdolnával és Jézussal együtt éltem. Ez az emlék egyszerre volt gyönyörű és félelmetes, hiszen akkor kapcsolódtam először a saját papnői minőségemmel. Az életem akkor megváltozott. 

Azóta minden erőmmel azon vagyok, hogy beleálljak ebbe a minőségbe, és a küldetésembe, ami az igazi Krisztusi tudás lehorgonyzása a Föld terébe, és a nők vissza kísérése a Magdaléna erejükbe.