Barion Pixel

Kik a Magdalénák?

Számodra mit képvisel Magdaléna?

Az előző bejegyzésben már írtam arról, hogy számomra Magdaléna egy felemelkedett mesternői energiát, egy női őserőt, női archetípust képvisel. Vagyis Magdaléna az Istennő egyik arca, a Női Krisztus, Sophia egyik megtestesülése. 

És Magdaléna haza hívja a papnőit, nővéreit… Ők azok a nők, a Magdalénák, akik spirituális vezetőként, tanítóként, gyógyítóként, bábaként, tudó asszonyokként a női létezés teljes spektrumát megélik. És Magdaléna hív minket, emlékezni, gyógyulni, fejlődni, hogy képesek legyünk beleállni az erőnkbe, a választott küldetésünkbe, hisz azért vagyunk itt, a téridő ezen pontján, ebben az életben, hogy visszaállíthassuk az egyensúlyt a világunkban.

Magdaléna tehát egy földi, kollektív tudatosságot is jelöl. És ennek a tudatosságnak a kódjait ott hordozzuk a testünkben, a méhünkben, a vérünkben, a csontjainkban… Ezért érzik most annyian Magdaléna hívását világszerte napjainkban… 

Ennek a tudatosságnak az egyik földi megnyilvánulása volt Mária Magdolna, a földi asszony, aki egykor megtestesítette és leföldelte ezeket a kódokat, ide a Földünk terébe. És később szimbólumává vált ennek a női minőségnek. Hogy ez tudatos törekvés volt-e, azt nem tudhatjuk. De az számomra biztos, hogy a Magdolna eleve nem az ő személyneve volt, hanem annak a papnői rendnek, vagy beavatottsági fokozatnak, rangnak a neve, amit ő is képviselt. 

A Magdaléna papnők, a Magdalénák, s velük együtt Mária Magdolna is egy olyan megtestesített istennői minőséget, női őserőt képviseltek, és képviselnek ma is, ami világítótoronyként magasodik fel, és Fényével mutatja az utat mások számára, a látható világban, és azon túl is . Ez a női minőség átjáróként, kapuként működik a világok között, visszavezet minket a saját Egységünkbe, és a Kozmikus Anyaméhbe, amiből minden származik, és amibe egyszer minden visszatér…

Áldás az Úton!

– Eszter