Barion Pixel
Keresés

Hívj meg egy kávéra!

Egy kávé áráért

Hiszem, és tapasztalom, hogy igazán mély és meghatározó dolgok történhetnek velünk a legátlagosabb, leghétköznapibb szituációkban is. Sokszor egy “egyszerű” baráti beszélgetés során is érkezhetnek olyan fontos felismerések, megértések, aktiválások, amik kimozdítanak minket egy adott helyzetből, és elvezetnek minket a fejlődésünk következő lépcsőfokára. 

A segítői munkámban ez természetesen cél is, de gyakran olyankor is megtörténik, amikor “csak” jelen vagyok, és értő figyelemmel tartom a teret, vagy finoman irányítom a beszélgetést.

Hogy működik ez? Valójában nincs ebben semmi varázslat, egyszerűen hatunk egymásra, akár akarjuk, akár nem. Amikor kapcsolódunk egymással, akkor megkezdődik egy energetikai egymásra hatás is, és kialakul egy egyedi dinamika a résztvevők között. Ennek megfigyelése mindig érdekes számomra, és hiszem, hogy mindig mutatunk, tanítunk valamit egymásnak, akkor is, ha megvan a szimpátia, és egymás kölcsönös emelése, de akkor is, ha valamilyen külső vagy belső ellenállásba ütközünk. Úgy gondolom, hogy amikor “hívást érzünk” arra, hogy valakivel találkozzunk, akkor tulajdonképpen erre a tapasztalásra, egymásra hatásra vágyik a lelkünk. 

Mindezzel együtt azt gondolom, hogy egy mélyebb gyógyulási, tanulási folyamatban nagyon fontos az, hogy mennyire érezzük magunkat biztonságban a másikkal, hogy mennyire tudunk megnyílni neki, hogy milyen mélyre engedjük be… Azaz, hogy mennyire működik a kémia. Ennek eldöntésére szerintem egy személyes találkozó (offline vagy online) a legegyszerűbb mód.

Ezért döntöttem úgy, hogy lehetőséget biztosítok a kötetlen találkozásra azok számára, akik szívesen kapcsolódnának, beszélgetnének, megismerkednének velem. Ha szeretnél élni a lehetőséggel, akkor nincs más dolgod, mint a lenti űrlap segítségével felvenni velem a kapcsolatot, és meghívni egy kávéra! 🙂

 

Szeretettel,