Barion Pixel
Keresés

Krisztusi gyógyító szertartás

33.000,-/90 perc

Spirituális utamon, 2018 óta többfajta energetikai gyógyító rendszerrel volt alkalmam megismerkedni, néhányba magas szintű beavatást is kaptam, mégse éreztem úgy soha, hogy ezek a “modern” kezelések teljesek lennének. Mindig maradt valamiféle hiányérzetem, ezért nem is gyakoroltam ezeket hosszútávon…

Úgy éreztem, hogy vissza kell térnem az alapokhoz, ahhoz az ősi tudáskincshez, amit különböző életeim során, gyógyítóként, a Krisztusi minőségek szolgálatában megismertem, és birtokoltam. Kutattam magamat, visszatértem a saját erőm Forrásához, és megmerítkeztem benne. Közben pedig rájöttem, hogy az egész életem beavatások sorozata volt, ami elvezetett a jelen pillanathoz, és felkészített arra, hogy közvetíthessem, átadhassam Nektek ezt az Ajándékot.

A szertartás minden részletében a Krisztusi Lélek útmutatása alapján történik, egy meghatározott Rendben, mégis kellő teret engedve a személyes igényeknek. A cél minden esetben az, hogy a lélek megkapja mindazt az energiát, információt, ami elvezeti őt a fejlődéséhez szükséges következő lépéshez. 

Talán nem mindenki tudja, hogy Jézus nevében a Krisztus, (görögül Christos) szó valójában egy titulus, egy cím, aminek a jelentése: ‘A Felkent’. 

A felkenés szertartását ismerhetjük a Bibliából is, Mária Magdolna is így készítette fel Jézust a keresztre feszítés előtti napon a rá váró feladatra. De a felkenés rítusa egy legalább 7000 éves papnői gyakorlat, ami a legtöbb ősi hagyományrendszer részét képezte. 

A kezelés a felkenés régi, gyógyító hagyományai szerint történik, része a szakrális lábmosás, az olajos felkenés, a szakrális érintések és az energetikai kezelés, aktiválás. 

A szertartás csendjében egy olyan szent tér nyílik meg, amiben meg tud jelenni a Krisztusi Lélek energiája és az Isteni Szeretet transzformáló ereje. Ez az energia képes összekapcsolni a saját lelkeddel, a saját fényeddel, és segít ezt az erőt lehorgonyozni ide a fizikai világba, a testedbe, az életedbe. Így a kezelés hatására magasabb rezgésszintet érhetsz el, közelebb kerülhetsz a valódi önmagadhoz, és a Krisztus Tudatossághoz is.