Barion Pixel

Lélekolvasás -
spirituális tanácsadás

Egyéni árazás

Saját véleményem és megtapasztalásaim szerint 20-30 éve még elég volt a segítői munkához az, ha valakinek az átlagosnál jobb érzékelése volt. A segítő, médium a saját elképzelései, véleménye, intuíciója mentén bármit mondhatott, és tökéletes kibúvó volt a felelősségvállalás alól az, hogy “ez jött”, “ezt láttam”, stb. Sajnos ilyen “segítők” még most is szép számmal vannak a “spiri piacon”. 

De a világ változik, a tudatosságunk és rezgésszámunk emelkedésével párhuzamosan úgy gondolom, hogy elérkezett az ideje annak, hogy a segítők egy új generációja lépjen előre.

Egyre inkább olyan segítőkre lesz szükség, akik nem menekülnek el a felelősségtől, nem a saját egójuk fényezésére “segítenek” másoknak, és akik alázattal viseltetnek a többi ember felé, önmaguk felé és az égiek felé is.

Ez azt jelenti, hogy a spirituális segítőknek multidiszciplináris tudásra van szükségük, és holisztikus szemlélettel kell támogatniuk, kísérniük a hozzájuk fordulókat. Nem árt, ha tisztában vannak némely pszichológiai irányzatokkal, ha foglalkoztatja őket az emberi test, elme és lélek működése, jó ha van teológiai, pedagógiai és/vagy szociológiai ismeretük, és hallottak már az erőszakmentes vagy együttműködő kommunikációról. Ja, és ezek mellett ismerik a saját határaikat, foglalkoznak önismerettel, és azzal, hogy az érzékelésük minél tisztább és pontosabb legyen. Ez nem kevés, tudom… De a felelősség se kicsi, hiszen emberek életébe, lelkébe, energetikájába nyúlunk bele. 

Ha az jut most eszedbe, hogy a saját rossz tapasztalataim (is) mondatják ezt velem, akkor nem tévedsz… Sajnos számtalan olyan “segítővel”, “gyógyítóval” volt dolgom,  akiktől úgy jöttem el, hogy megoldást nem kaptam a problémámra, viszont újabb traumát, abúzust és tudatos/tudattalan manipulációt éltem át, esetleg le akarták nyúlni az energiámat, tudásomat, vagy éppen energetikai kötést akartam rám tenni… De hiszem, hogy minden tapasztalásunk értünk van, és nekem éppen ezek az események segítettek abban, hogy tudatos legyek ezekre a folyamatokra, és hogy én máshogy akarjam csinálni… 

Gyakran ismételt kérdések:

1. Kapcsolatfelvétel emailen keresztül, vagy üzenetben

2. Első konzultáció, ami történhet személyesen, vagy akár online is. Ekkor átbeszéljük, hogy milyen problémára szeretnél megoldást találni, hogy milyen helyzetben vagy most, és hova szeretnél eljutni. Kicsit megismerjük egymást, ráérzünk, hogy tudunk-e együtt dolgozni, és hogy mik legyenek a közös munka keretei…

3. Felkészülés. Az energiák elkezdenek dolgozni. Az én feladatom ebben a szakaszban az engedélyek megkérése, a figyelem, a kutatás… Konzultálok a mesterekkel, segítőkkel, a felettes éneddel, lelkeddel, és megpróbáljuk együtt kitalálni a legmegfelelőbb, leghatékonyabb megoldást a problémára. Eközben az energiák már rajtad, benned is elkezdenek dolgozni, így a folyamat nálad is egyre mélyülhet, már a felkészülés közben is kaphatsz megerősítéseket, felismeréseket, stb. 

4. Egyeztetés. Megbeszéljük, hogy milyen megoldási javaslat érkezett a problémára, és ha úgy érzed, hogy tudsz menni a felajánlott megoldással, akkor időpontot egyeztetünk, és haladunk tovább.

5. Kezelés, ami nagyon változatos lehet, meditáció, oldás, szertartás, stb. Lehet, hogy a Lélek azt kéri, hogy együtt menjünk végig a folyamaton, és lehet, hogy nem is szükséges az aktív részvételed… Ez mindig az adott szituációtól függ. 

6. Utánkövetés, lezárás

Ezt nehéz előre megmondani. A kapcsolatfelvételtől számítva általában 1-2 héten belül megtörténhet maga a kezelés, de ez sok tényezőtől függ. Függ a témától, a nyitottságtól, az isteni időzítéstől, stb. 

Miért jó ez? Mert nem hiszek az instant megoldásokban, és az a tapasztalatom, hogy így sokkal mélyebbre tudunk menni, és sokkal hatékonyabban tudunk együtt dolgozni. 

Mivel project alapon dolgozok, minden folyamat egyedi áras. Általában 15-25 ezer forint között szokott mozogni az ár, amit a munkaórák száma, a téma, a kezelés milyensége, és a mesterek által megszabott érték befolyásol. Természetesen az árról is előre egyeztetünk a megállapodás során.

Személyesen Budapest belvárosában tudunk találkozni, de az a tapasztalatom, hogy az online térben is tökéletesen működik a  kezelés.