Barion Pixel

Lilith Orákulum

Mi gátol most abban, hogy beleállj a női őserődbe?

A Sötét Hold Lilith üzenete: 

Sötét Hold a Vízöntőben // Tiszteld az egyéniségedet!

Az égiek azt üzenik, hogy öleld magadhoz azt, aki vagy! Vállald fel azt, ami különlegessé, egyedivé tesz! Légy bátor, légy látható! Ne félj kimondani a saját igazságodat! Itt az ideje, hogy elfogadd önmagad szégyen és félelem nélkül!

Saját magunk felvállalása mindig félelmetes, hiszen ilyenkor megnyílunk mások előtt, és így sebezhetővé válunk. De ez nem jelenti azt, hogy ne húzhatnánk meg a határainkat! Sőt, ilyen helyzetekben ez talán még sokkal fontosabb. Mások viselkedését nem változtathatjuk meg, de a saját hozzáállásunkat, reakciónkat igen. Tanulj meg nemet mondani mások bántó megnyilvánulásaira!

És tedd fel magadnak a kérdést, hogy hol vannak még olyan korlátozó hitrendszereid, olyan gátló érzelmeid, amik nem engedik, hogy önmagad legyél! Vedd számba a megfelelési kényszereidet, hogy hol szűkíted össze magadat azért, hogy mások kedvében járj, hogy mások elfogadjanak. 

Szabadítsd fel magad ezek alól, legyél te a fekete bárány, ha kell! Ez most a radikális önfelvállalás ideje! Minél inkább el tudod engedni a régi álarcaidat, annál inkább képes leszel beleállni a női őserődbe! 

 

Kártyák: Black Moon Lilith – Cosmic Alchemy Oracle // Adama Sesay