Barion Pixel
Keresés

Orákulum kártyaolvasás

Mi gátol most abban, hogy beleállj a küldetésedbe?

Mária Magdolna üzenete:

Hova nem ér még el a Szereteted Fénye? // Oldás

Mária Magdolna arra kér Téged, hogy vizsgáld meg magadat, az életedet! Légy nagyon őszinte magadhoz! Hol nem szereted még magadat eléggé? Hol nem tudod megélni önmagadat? Hol nem tudod még a saját önazonos Fényedet képviselni?

Van valami az életedben, ami visszatart attól, hogy a saját utadra lépj… Bátorság kell ahhoz, hogy változást hozzunk az életünkbe. Ennek az egyik feltétele az, hogy jelen legyünk a saját életünkben, a saját testünkben.

Ez sokszor félelmetes, hiszen már annyiszor sérültünk életeink során, már annyi fájdalmat kellett átélnünk… Mégis, ahhoz, hogy önmagad lehess, most szükséges újra lemerülnöd a saját Alvilágodba, és megnézni, hogy mi az, ami már készen áll arra, hogy átszeresd, magadhoz öleld, integráld a tanítását, és hálával a szívedben elengedd!

A folyamatos önismereti munka, árnyékmunka, karmaoldás, a múlt mintáinak elengedése, felülírása fontos része a gyógyulásunknak, fejlődésünknek, és annak, hogy képesek legyünk azt az életet, azt a küldetést élni, amit vállaltunk, amit választottunk magunknak.

Enélkül csak sodródunk, és hagyjuk, hogy az élet ide-oda dobáljon minket… Ha azért harcolsz, hogy fennmaradj a vízen, akkor nem marad erőd a feladatodra…

Kártyák: The Mary Magdalene Oracle // Meggan Watterson