Barion Pixel

Szakrális idö

Emlékszem, úgy 14-15 éves lehettem, amikor nyaralni mentünk a családommal. Csak néztem ki az autó ablakán, figyeltem az elsuhanó tájat… És valahogy megjelent bennem az a gondolat, hogy az életben minden annyira tökéletes REND-ben van, hogy egyszerűen kell, hogy legyen egy felsőbb hatalom, egy magasabb rendező erő, ami mindent áthat, mozgat, és fenntart… Mert nincs olyan véletlen, ami ennyire tökéletes rendszert tudna alkotni.

És ekkor jöttem rá arra is, hogy az életben mindennek rendelt ideje van. Ahogy a természetben is mindig minden megújul, de közben a lényeg mégis ugyanaz marad… Az évszakok örök körforgásban változnak ugyan, de az energia, ami irányítja őket, állandó. És ugyanez az energia hat ránk, emberekre is. Így a mi életünkben is ideje van a visszahúzódásnak, a magok elvetésének, a kivirágzásnak és az aratásnak is.
És minden időszaknak megvan a maga szépsége, és a maga kihívása is. Az élet időről időre arra hív minket, hogy tegyünk fel magunknak bizonyos kérdéseket.

Idén nálam a barlang, a sötét időszak kicsit hosszúra nyúlt… Elkerülhetetlenül bekerültem a Nagy Istennő üstjébe, és felkavarodott bennem egy csomó minden… Régi történetek, és új tapasztalások, amik felforgatták az életemet. Mindez történt azért, hogy transzformálódjanak, és belülről átalakítsanak… Hogy képes legyek új válaszokat adni a régi kérdésekre.

Lassan, de biztosan átalakulnak az energiák, új idők jönnek, és ideje előbújni a barlangból. Mindaz, amit az utóbbi hónapokban átéltünk, megtapasztaltunk, tudatosítottunk magunkban, amit szellemi és spirituális szinteken megdolgoztunk, az most arra vár, hogy megjelenhessen a fizikai világban, a “hétköznapi” életünkben is.

Az időszak nagy kérdése tehát az, hogy hogyan tudjuk mindezt átültetni a valóságba, hogyan tudjuk mindezt megélni? Módot kell találnunk arra, hogy életté tegyük a változásokat, hogy elvessük azokat a magokat, amikből kicsit később egy másmilyen én, egy másmilyen élet születhet majd…
Ti milyen magokat ültettek? Milyen valóságot teremtetek magatoknak?

Áldás!