Barion Pixel

2022.08.08 Oroszlánkapu

Ki hogy van így az Oroszlánkapu után? Én bevallom, nagyon elfáradtam… Erőteljes folyamatokat kísértem végig tegnap, még integrálok… Hogy bennem is letisztuljon mindaz, ami tegnap történt, kiírom magamból:)

Tudom, a legtöbben ezt a napot a dupla 8-as szám okán a bőséggel, teremtéssel, erővel hozzák összefüggésbe – helyesen.

Nekünk mégis kicsit másról szólt… Orákulum papnőként, akinek a feladatai közt van az is, hogy a csillagok között utazva a kozmikus térből is hozzak le tudást, információkat, energiákat, a tegnapi nap azért is volt különleges, mert a Föld-Szíriusz-Központi Nap együttállása miatt könnyebben, gyorsabban és erőteljesebben lehetett a magasabb dimenziók történéseit, gyógyító energiáit levezetni ide, a mi 3D-s világunkba. Mintha egy 10 sávos autópályán közlekedhettünk volna:)

Ezt mindenképpen ki akarták használni a mesterek is, ezért már hónapok óta készültek, és készítettek fel minket is arra, ami végre bekövetkezett tegnap… 🙂 Szóval valóban nagyon erőteljes folyamatokat éltünk meg, de mivel minden elő volt készülve, és rengeteg segítséget kaptunk, így tulajdonképpen zökkenőmentesen tudtunk haladni, a szinte folyamatos támadások ellenére is.

És hogy végülis mi történt? Az én érzékelésem szerint az egész Univerzum egy nagyon erőteljes gyógyulási, újjászületési folyamaton megy keresztül, ami mindenkit érint valamilyen mértékben. A tegnapi napon a Krisztusi Lélek kiteljesedését kísérhettük figyelemmel, és az ebből felszabaduló hihetetlenül magas rezgésű szeretetenergia hullám levezetésében segítkeztünk.

Ez az energia az összes Krisztusi Templomhoz kapcsolódó lélek, krisztusi küldött számára elérhetővé vált, és amolyan energetikai frissítés gyanánt elérhető, letölthető. Valamint be lett töltve a Földünket körülvevő Krisztus Hálóba is, amihez bárki kapcsolódhat, ez pedig újabb segítséget adhat a dimenzióváltáshoz az arra nyitottak számára.

Ezt az energiát kihasználva gyógyulhatott a Szárnyas Oroszlánok csillagnemzetsége, vagyis a szakrális uralkodói sorsküldetést vállalók csoportja is. A mi történelmünkben is voltak szerencsére beavatott szakrális királyok, pl. Attila, és Álmos vezér utódai, az Árpádházi királyainkon át egészen Hunyadi Mátyásig. És az ő szellemi segítségükkel a magyarság karmáján is tudtunk oldani kicsit:)

Ajánlott zene: https://www.youtube.com/watch?v=EFYbGAuEcK0

Áldás az úton! 

– Galambos Eszter
Kép: Daniel B. Holeman