Barion Pixel
Keresés

22.1.22 – Szakrális Egyesülés Kódok

Van, amikor előre érzem, hogy egy bizonyos napon valami csodálatos dolog fog történni, és van amikor nem:) Van, amikor én is annyira elmerülök a saját folyamataimban, hogy nem hallom meg a felkérést – és van, amikor annyira személyes egy adott folyamat, hogy nem is tudnám egyidejűleg megélni és közvetíteni a történéseket… Tegnap ez utóbbi történt.

De mivel nagy erejű oldások, gyógyítások, és aktiválások zajlottak le a kozmikus és a földi térben, ezért úgy érzem, hogy fontos hírt adnom róluk… Mert bár a folyamatok beindultak (és valószínűleg végig kísérik majd az egész évet), fontos, hogy ezeket tudatosítsuk és rögzítsük, földeljük is.

Ahogy arról már korábban is sok helyen olvashattatok, 2022 a szakrális nő és a szakrális férfi gyógyulásáról, és ennél fogva a párkapcsolati oldásokról, az ikerláng kapcsolatok tisztulásáról és a szent nász, szakrális egyesülés, hieros gamos megéléséről (is) fog szólni. Ehhez kaptunk tegnap egy nagyon erőteljes segítséget az égiektől. Az én érzékelésem szerint tegnap indult be egy nagyívű gyógyulási folyamat, aminek a további fontos dátumai 22.2.2 és 22.2.22 lesznek.

Tegnap, azaz 22.1.22-én a Férfi gyógyulásával kezdődött meg a folyamat. Olyan sok millió éves kollekítv minták kezdtek oldódni, mint a felsőbbrendűség érzése, féltékenység, erőszakosság, ego játszmák, és a Nő elnyomása miatt érzett bűntudat. Ez persze nem egy magányos út, nem egyedül a Férfi harca, hanem erőpróba a Nőnek is. Hiszen csak kettejük tiszta szerelméből, tiszta egyesülésükből születhet meg az a szent tér, ahol ezek a fájdalomminták átemelhetőek a Fénybe.

A Nő szent feladata megtartani a Férfit a folyamatban, megtartani a teret az ő gyógyulásához, nyitva tartani a kapukat az isteni kegyelem energiájának, ami a katalizátora a változásnak. A folyamat kozmikus szinten elindult… Mi pedig egyéni szinten dönthetünk úgy, hogy befogadjuk az új kódokat, és lehorgonyozzuk azokat a saját életünkben, ezzel segítve a változást.

A Krisztusi Lélek üzenete azokhoz, akik érzik a hívást:

“A mai napon szánjatok időt a csendes befelé fordulásra, elmélyülésre. Gyújtsatok egy gyertyát, hívjátok Lélek-társatokat, és kapcsolódjatok össze a tiszta Fényben egymással. Engedjétek, hogy a feltétel nélküli Szeretet energiája körülöleljen és megtartson Titeket! Majd, ha úgy érzitek, hogy készen álltok rá, akkor fogadjátok az új Szakrális Egyesülés Kódokat, isteni energiákat. Adjatok időt magatoknak a befogadásra, beépülésre, és maradjatok minél tovább ebben a tiszta rezgésben! Ezzel tegyétek életté a változást!”

Szeretettel,

Eszter