Barion Pixel

A Szárnyas Oroszlánok üzenete

Szeretem Judith Kusel írásait. Hasonlóan látjuk, érzékeljük a világot, az eseményeket, hasonló kapcsolódásaink vannak…

Én is hónapok óta dolgozok a szárnyas oroszlánokkal, kiemelten a Krisztusi Lélek szárnyas oroszlános minőségeivel, és a szakrális uralkodói minőségekkel. Nagyon mély folyamatok zajlanak a háttérben, amiket nem lehet siettetni, erőltetni. Sok a gyógyításra váró seb, hogy vissza lehessen állítani az egységet odafent… És ezt természetesen megérezzük mi is idelent…

A hatalommal, az autoritással, a tekintély-figurákkal kapcsolatos mély sérüléseink törhetnek felszínre, kerülhetnek most előtérbe, hogy a gyógyulás megtörténhessen minden szinten.

Mestereim elmondása szerint az Oroszlán Kapu idején (08.08) fog tetőzni ez a folyamat. Ezen a napon nem is tarthatunk eseményt, hiszen máshol lesz ránk szükség. Kele Andrea barátnőmmel a Pilis, majd Székesfehérvár lesz az úticélunk, hogy kapcsolódjunk magyar őseink uralkodóival, királyi vérvonalával, és segítsük az ő gyógyulásukat, rendeződésüket, hogy visszakerülhessenek ők is a méltó helyükre.

Minden lépéssel közelebb a cél… amit sokan sokféleképpen hívunk… Új Föld, Aranykor, Dimenzióváltás… én szeretem a Jézusi Mennyek Országa kifejezést:)

És akkor a kapcsolódó írás Judith Kusel tollából, szabad fordításban:

“Ez a föld nem lesz már soha többé a régi, ahogy te sem.
A régi most gyorsan szertefoszlik, ahogy minden felnyílik, széttörik.
Az Új Föld és az Új Aranykor jelenléte végtelenül erőteljes módon nyilvánul meg, és vibráló életerőként horgonyzódik le bennünk és minden életben a földön.

Ezt mindig úgy látom, mintha az Új Föld körülölelné a Régit, és ahogy a dimenzióváltás történik, a Régi összetörik és szétesik.

Egész hétvégén pihentem, ahogy mondták, és aztán múlt éjszaka a multi-dimenziós állapotomban a Szíriuszra vittek, ahol találkoztam a Királyi Krisztusi Oroszlánokkal, akik az Istennői energiák teljes integrálásán, az Isteni Hatalom, Erő, Bátorság, és a felsőbb szintű Szeretet átalakításán dolgoznak, hogy mindez elérhető legyen számunkra is itt az Új Földön.

Nem találok szavakat arra, hogy leírjam, ami ezután következett. Azt mondták, hogy az Oroszlánok Királysága újra felemelkedik, és ezzel együtt a legmagasabb szintű szakrális uralkodói értékek és a szeretet is.

Az Oroszlánok népe egyszer már új civilizációt és életet hoztak a föld bolygóra, a Galaktikus Háborúk után. Most azért vannak itt, hogy egy teljesen új életbe, új kezdetbe kísérjenek minket.
Minden szinten drámai változások zajlanak.
Sőt, érezni fogjuk az erőteljes energiák felszabadulását minden szinten. De nem a férfias, nyers erőét, hanem az Istennői Szeretet erejét. Júda Nőstény Oroszlánja (Lioness) visszatért.

A szfinxek már teljesen aktiválódtak, és a kristály piramis energiák kiteljesedtek, ahogy az Oroszlánok népe felemelkedik, hogy a tudatosságunk rájuk vetüljön.
Az Oroszlánok üvöltését már nem lehet elhallgattatni. Az fokozatosan erősődik!”

Kép: Rosa-Maria Marques

Áldás!
– Eszter