Barion Pixel
Keresés

A Szíriusz Kapu

Egy ideje már készülök megírni ezt a bejegyzést, de az energiák engem is elvittek… Habár az itt leírtak alapvetően a július 4-7 közötti időszakra vonatkoznak, de azért osztom meg, mert ezek a folyamatok még mindig zajlanak, és még zajlani is fognak még egy ideig:)

Szóval a július-augusztusi időszak mindig brutális erővel robban be az életünkbe, mivel egymás után több kozmikus kapu is megnyílik, amik újabb és újabb energia és info csomagokat jelentenek. Az első ezek közül a Szíriusz kapu, ami július 4-7 között volt nyitva. Minden évben nagyjából ebben az időszakban kerül együttállásba a mi Napunk és a „spirituális Napunk”, a Szíriusz. Amikor a Szíriusz együttáll a Nappal, akkor mindig új, friss energiák, letöltések, energetikai aktiválások áramlanak be a Föld terébe is, és nekünk lehetőségünk van kapcsolódni ezekkel az energiákkal.

A Szíriusz kapcsolatban áll a Nagy Istennő anyai aspektusával, a Kozmikus Anya, a Kozmikus Méh energiáit hordozza. A Szíriusz a legtöbb kultúrában női minőséget képvisel, ráadásul az együttállásra a Földről nézve a Rák jegyében kerül sor. Nem csoda, hogy ebben az időszakban a saját anyai minőségünkkel kapcsolatban élhetünk meg nehézségeket, kihívásokat, hiszen a szíriuszi energiák aktiválják bennünk az ezzel kapcsolatos blokkokat, elakadásokat.

Ami különleges az idei év Szíriusz kapujának időszakában, hogy egy újfajta energia is megjelent a térben, méghozzá nagyon erőteljesen. Ez pedig a Kék Rózsa és Sára Támár energiája. Őt mi a földi történelemben Mária Magdolna és Jézus lányaként ismerjük, de ő a maga okán is felemelkedett mester, és a Kék Rózsa kozmikus papnői rendjének vezetője, főpapnője. Sára a Föld terében azzal a vállalással van jelen, hogy a gyermekek védelmezője, gyógyítója legyen. Egyre erőteljesebben lehet érzékelni az energiáit, egyre többekhez kapcsolódik, ébreszti a társait, papnőit, hogy az isteni tervnek megfelelően egyre inkább beleálljanak az erejükbe, vállalt feladatukba.

Érdekes „véletlen”, hogy éppen július 4.-én mutatták be Amerikában a Sound of Freedom című filmet, ami a gyerekkereskedelemről szól, és lerántja a fátylat arról, hogy mi zajlik a világunkban a színfalak mögött. Sokan a spirituális világban úgy gondolják, hogy ez a film fogja majd elhozni az ébredés következő hullámát. Erről nem tudok nyilatkozni, de az biztos, hogy a témának rendkívüli aktualitása van a fentiek fényében.Az anya-gyerek kapcsolat van tehát erőteljesen fókuszban, várható, hogy az anyasebek, a gyermeki énünk fájdalmai, sérülései, az elhagyatottság, szeretetlenség, bántalmazás lenyomatai aktiválódhatnak, akár jelen életből, akár előző életekből. Ugyanígy az anyaként megélt nehézségek is feljöhetnek, attól függően, hogy melyik oldallal van most dolgunk.

Ez van tehát most… Tudatosítsuk magunkban, hogy mindez azért történik, mert ideje tisztulnia ezeknek az energiáknak egyéni és kollektív szinteken is. És ebben az időszakban a gyógyuláshoz is kapunk bőven erőt, segítséget, úgyhogy senki se keseredjen el!A következő kör július 22-én, Magdolna napján kezdődik, amikor is a Vénusz retrográd mozgásba kezd, és ekkor már kezd érezhetővé válni az Oroszlánkapu (08.08) energiája is. De erről majd később:)

Áldás van az Úton!
– Eszter