Barion Pixel

A világban zajló folyamatokról

Gondoltam adok egy kis betekintést abba, hogy az én érzékelésem szerint milyen folyamatok zajlanak most a világban. Nem azért, hogy megmutassam nektek, hogy mennyire menő vagyok:), hanem azért, mert ezek a folyamatok sokunkat érintenek. A Fényszövetség rengeteg tagja dolgozik most ezen, felemelkedett mesterek, és leszületett fénymunkások, krisztusi küldöttek egyaránt.

Néhány hete Egyiptom szakrális helyeire utazok meditációban… A cél alapvetően a saját energetikai rendszerem tisztítása, felrezegtetése, de mindig kapok valamilyen extra munkát vagy információt a mesterektől:)

Pár napja az ősi Egyiptom, Kemet gyökércsakra pontjára, Elefantine szigetére utaztam, ahol Thot megmutatta, hogyan lettek ezek a szakrális helyek “betöltve” amikor az istenek megérkeztek erre a vidékre… Megmutatta, hogy horgonyozták le az isteni energiákat a földbe, majd hogyan kezdték el kiárasztani ezeket az energiákat a Föld energiavonalain keresztül, hogy ezzel létrehozzák, megerősítsék az egész bolygót behálózó energetikai rendszert.

 Majd megértettem, hogy azért mutatják ezt nekem, mert ez a folyamat napjainkban megismétlődik. Ahogy a Föld kollektív tudatossága emelkedik, ahogy egyre többen ébrednek, nyílnak meg a magasabb szférák felé, úgy válik lehetségessé a Föld energetikájának a gyógyítása, újrahúzása, hogy ezzel is segítsék a fejlődésünket.

 Jelenleg tehát a Föld szakrális, energetikai központjainak, csakrapontjainak a felrezegtetése zajlik, és ezzel együtt ezeknek a pontoknak az Őrzőit is ébresztik, akik annak idején vállalták, hogy védelmezik ezeket a helyeket, felügyelik a beérkező energiákat és egymással együttműködve segítik az energiák áramlását is, hogy azok Földünk minden pontjára eljussanak. Az érzékelésem szerint minden csakrapontnak 7 Őrzője van, akik most minden bizonnyal erőteljes folyamatokon mennek keresztül, hogy visszaállhassanak a küldetésükbe…

 Sőt, ahogy én láttam, maguk a csakrapontok is változnak, vándorolnak, akár helyet cserélnek a folyamat közben. Vagyis inkább újra-rendeződnek… merthogy az elmúlt pár(tíz)ezer év “munkálkodásai” során nem kis kavarodást okoztunk Földünk energetikai működésében…

 És akkor álljon itt Judith Kusel tegnap közzétett írásából egy részlet, ami szerintem ugyanezt a folyamatot írja le, csak más megfogalmazásban…
“És aztán valami igazán érdekeset mutattak nekem: a Föld régi energiaközpontjai, szakrális központjai, és Fényhálója most egybeolvad az Új Földével – így az Új Föld magába szívja a régit […]. Ahogy ezek felszívódnak, átalakulnak az Új Föld energiaközpontjaival, és így születnek újjá.”

 Áldás!
– Galambos Eszter

 Kép: heArt-of-Creation