Barion Pixel

Árnyékpapság

AMIKOR KÉRDEZEL, AZ UNIVERZUM VÁLASZOL!

Tegye fel a kezét, akinek a téli napforduló/karácsony/újév időszaka mélyre ment? 🙂 
Hát nekem igen… Belecsúsztam egy durva önértékelési és egzisztenciális válságba, ami végén egy jó kis spirituális burnout várt. Gyakorlatilag az elmúlt 5-10 évem minden fájdalmas pillanata élővé vált bennem, és minden “hibám”, minden tévedésem, minden csalódásom, minden fájdalmam szinte belenevetett az arcomba. Nagyon erőteljesen megjelent bennem a jól ismert érzés, hogy nem vagyok elég jó, nem vagyok szerethető, és amúgy is kevés vagyok, hiszen elbuktam az élet minden területén. 

Nagyon szenvedtem. És ezerszer kértem a mestereket, az isteni gondviselést, hogy mutassanak nekem utat… Mutassák meg, hogy merre tovább, hogy mit tegyek, mi a dolgom itt ebben az életben, mert úgy tűnik, hogy minden, amit eddig hittem, illúzió volt csupán. Vagy legalábbis akkor így tűnt:)

Hosszú volt az út visszafelé, és még messze a vége… De sok segítséget kaptam, amiért nagyon hálás vagyok. Majd ma reggel szembejött velem ez az írás a facebookon, amit Daniel Wörner írt, és éreztem, hogy: Ez az! Ez a válasz… Mert amikor kérdezel, akkor az Univerzum válaszol! 🙂

“Vannak ezen a Földön olyan emberek, akik nagyon szeretetteljesek, és mélyen empatikusak. Mégis, a nagy többségben negatív érzéseket keltenek. Csak a jelenlétükkel képesek állandóan régi, rossz érzéseket felhozni másokban. 

Én a Föld “Árnyékpapságának”, Árnyékpapoknak és papnőknek hívom őket. Ezek a csodálatos Lelkek gyakran érzik magukat magányosnak, meg nem értettnek és szeretetlennek. Csak túl későn, vagy soha nem ismerik fel, hogy milyen áldást jelentenek ők a világnak.

Ők a Belső Valóság tükrei. Mindenféle filter, szépítés nélkül mutatják meg az Igazságot. Felfedik, amit az ember el akar rejteni, és megvilágítják azokat az aspektusokat, amiket az elme/ego legszívesebben elfelejtene. Pusztán az emberek energia terébe való belépéssel kiváltanak bizonyos reakciókat. Pillantásokkal, mozdulatokkal, egyszerű szavakkal. 

Ez az ő szent küldetésük ebben az életben, ami sokszor nagy áldozatot követel tőlük. 

Az Árnyékpapok szolgálata a feltétel nélküli szeretet és a teljes odaadás jegyében történik. Ezek a Lelkek azt vállalták, hogy az emberek árnyékát a Fényre hozzák. A velük kapcsolatba kerülő embert szembesítik azokkal a minőségekkel, amik elől az talán egész életében menekült. Megmutatják azokat a blokkokat, amik idáig gátolták az egyén fejlődését. 

Elkötelezték magukat a küldetésük mellett, és megbocsátással, megértéssel elviselik, hogy az emberek emiatt gyakran ellökik őket maguktól, megpróbálják bemocskolni őket,  vagy teljesen kiközösítik őket, mivel az Árnyékpap/nő jelenléte aggodalmat kelthet, és nagyon kellemetlen lehet. 

Hiszen éppen azt mutatják meg az embereknek, amit látniuk kell, ha meg akarják ismerni magukat, de amit nem akarnak meglátni. A jelenlétük egy csendes felhívás arra, hogy magukba nézzenek, és észrevegyék magukban azokat az aspektusokat, amikre a bölcs Árnyékpap/nő energiája a figyelmüket irányítja. 

Az emberek azt hiszik, hogy az Árnyékpap/nő nem tesz nekik jót, mivel a közelükben sokszor elveszettnek érzik magukat, sőt, néha idegesek, dühösek lesznek, és gyakran okolják őt azért, mert rosszul érzik magukat. 

Sokszor csak a valódi, feltétel nélküli Szeretet az, ami megvédi ilyenkor az Árnyékpap/nőt, és éppen ez a feltétel nélküli szeretet az, ami szembesíti az embereket azzal, amire éppen szükségük van.

A dualitás világában élünk, de a Fény és az Árnyék nem egymás ellenségei. Minél több árnyékot integrálunk, fogadunk magunkba szeretettel, annál inkább képesek leszünk gyógyulni és ragyogni. 

Ha folyamatosan triggereled az embereket, legyél hálás! Ismerd fel, hogy ez is egy szeretetteljes szolgálat része lehet!

Ha ismersz olyan embereket, akik tudattalanul is triggerelnek, légy hálás! Figyeld meg, hogy mit aktiválnak benned, és vedd észre, hogy ez a trigger talán egy rejtett áldást jelent számodra!”

 

Áldás az úton!

– Eszter

Kép: Floriane “Hypoflyse” Habbak – II – The High Priestess (közeli kép)