Barion Pixel

Pannónia Szent Hegye

Hiszek abban, hogy az élet mindig oda sodor, ahol lennem kell. Most éppen itt, Pannonhalmán, egy életmód táborban. Már az indulás előtt tudtam, hogy az ittlétem sorsszerű, és valamilyen küldetés vár majd itt rám. Ezzel kapcsolatban szeretnék megosztani Veletek pár gondolatot.

Rögtön a megérkezés után éreztem, hogy a környéket egy nagyon izgalmas energia tölti be, ami folyamatosan szinte sugárzik a földből. Mintha a hegy valamiféle erőközpont lenne, ami különleges szerepet tölt be nem csak a környék, de egész Magyarország, és az egész Kárpát-medence energetikai rendszerében.

Elkezdtem tehát figyelni, kutatni. Hamarosan kiderült az, amit már amúgy is tudtam, hisz a föld mesélt róla: hogy ez a hely mindig is egy különleges szakrális tér volt. Ezt a történelmi kutatások is bizonyítják valamelyest, hiszen elmondják, hogy már a 3. században is “pogány” templom állt a hegyen, amire később egyszerűen “Pannónia szent hegye”-ként hivatkoznak. Nem véletlenül alapította meg Géza fejedelem is éppen itt az első római keresztény templomot.

Mestereim elmondása alapján a Pannonhalmi Apátság területe őrzi a Magyarország koronacsakrájának megfelelő erőközpontot, ami egyúttal kapu is az égi birodalmak és a kozmikus tudás felé. Ennek a csatornának, tudásnak a védelmére és tiszteletére esküdtek fel (többek közt) szakrális királyaink, mint például Szent István, Szent Imre, Szent László vagy akár Hunyadi Mátyás, akiknek mind kiemelt helyük van az Apátság történetében.

A történelem későbbi alakulása folytán, ahogy egyre múltak az évszázadok és hanyatlásnak indult a régi rend, ahogyan a magyar néplélek fokozatosan elszakadt ősi tudásától, küldetésétől, úgy gyengült meg ennek a szent helynek a kapcsolódása is felfelé.

De ezen a sorsfordító héten megkaptuk azt az áldást, hogy az égi mesterek és segítők eszközeként tisztíthattuk, gyógyíthattuk az itt jelen lévő csatornát, és ezzel együtt megújulhatnak, kiteljesedhetnek a Magyarország földjébe itt belépő, itt lehorgonyzódó isteni kódok, energiák is.
Úgy gondolom, hogy ez valóban hatalmas ajándék, amivel azonban élnünk is tudni kell! Ideje egyre inkább visszakapcsolódnunk az ősi magyar tudáshoz, néplélekként vállalt küldetésünkhöz, ezzel segítve a visszatérést az Egységbe!

Engedjétek meg, hogy idézzek Veres Mónika asztrozófus aktuális hírleveléből, ami szépen alátámasztja ezt a folyamatot:
“Nagyon fontos, hogy ebben a pár napban szívünk, elménk, isteni lelkünk összeadódó közös TEREMTŐ EREJÉVEL egyensúlyt és békét tudjunk teremteni a térben, hogy ezen fényszögnek – velünk és általunk – a magas szintje tudjon valósulni egyénileg, de nemzetközi szinten is: az ördögi körből kilépés és SZINTEMELKEDÉS. Meg tudjuk teremteni együtt, ha sokan beleállunk most és isteni irányba lovagoljuk meg ezt a hatalmas energia-hullámot […]!
Mert a MINŐSÉGI VÁLTOZÁSHOZ most RÁD is szükség van! Az imádra, a hitedre, isteni elméd ragyogó varázshatalmára. Ezt a kardinális helyzetet, amibe most került az emberiség és Európa az egyén – és az egyének közös ereje – tudja csak megfordítani és megemelni imában, meditációban, vizualizációban, SZERETET ERŐTÉRBEN!”

 Áldás rá!
– Galambos Eszter