Barion Pixel

Archívum

November 22. a Nyilas havának kapuja, amikor a meglevő ismeretek, tapasztalások a Lélekben tudássá, majd bölcsességgé érnek.

A november havi Magdaléna üzenetek ezért a tudásról, a bölcsességről és kifejezetten a női test bölcsességéről szólnak. 

Jézus és Mária Magdolna tanításai közt is megtaláljuk az Istenemberré válás (Anthropos) útját, aminek lényege, hogy hogyan tudjuk itt és most, emberi testben megélni a saját isteni részünket. Nem pedig attól elkülönülve, leválasztva, mint amire évezredek óta szocializálnak minket. 

Hogy ráléphessünk erre az útra, először fel kell vennünk a kapcsolatot a testünkkel, és újra be kell laknunk azt. 

Megmondom őszintén, hogy a testmunka nem része a szakmai profilomnak, ebben a témában nem vagyok szakértő, viszont a saját gyógyulásom útján sokat dolgozom én is a testemmel, és sok tanítást kaptam az elmúlt időszakban ezzel kapcsolatban, így szívesen osztom meg az alábbi írásokat, videókat:


Sok szeretettel,

Eszter

Ui: Ebben a folyamatban nagyon fontos, hogy végig biztonságban érezd magad, úgyhogy ne akarj egyszerre túl nagy lépésekben haladni! Kezdd ott, ahol éppen tartasz, haladj a saját ütemedben, és mindig hallgass a tested jelzéseire!

Ha szeretnéd a jövőben a postaládádba megkapni az aktuális Magdaléna üzeneteket, akkor iratkozz fel a hírlevélre!

Ki vagyok én?

A nevem Galambos Eszter, én vagyok ennek a Templomnak az alapítója, főpapnője. 

A történetem Mária Magdolnával 2019-ben kezdődött, amikor egy meditációban megláttam azt az előző életemet, amit Magdolnával és Jézussal együtt éltem. Ez az emlék egyszerre volt gyönyörű és félelmetes, hiszen akkor kapcsolódtam először a saját papnői minőségemmel. Az életem akkor megváltozott. 

Azóta minden erőmmel azon vagyok, hogy beleálljak ebbe a minőségbe, és a küldetésembe, ami az igazi Krisztusi tudás lehorgonyzása a Föld terébe, és a nők vissza kísérése a Magdaléna erejükbe.