Barion Pixel
Keresés

Archívum

Magdaléna ÜzeneteK

November 22. a Nyilas havának kapuja, amikor a meglevő ismeretek, tapasztalások a Lélekben tudássá, majd bölcsességgé érnek.

A november havi Magdaléna Üzenetei ezért a tudásról, a bölcsességről és kifejezetten a női test bölcsességéről szólnak. 

Jézus és Mária Magdolna tanításai közt is megtaláljuk az Istenemberré válás (Anthropos) útját, aminek lényege, hogy hogyan tudjuk itt és most, emberi testben megélni a saját isteni részünket. Nem pedig attól elkülönülve, leválasztva, mint amire évezredek óta szocializálnak minket. 

Hogy ráléphessünk erre az útra, először fel kell vennünk a kapcsolatot a testünkkel, és újra be kell laknunk azt. 

Megmondom őszintén, hogy a testmunka nem része a szakmai profilomnak, ebben a témában nem vagyok szakértő, viszont a saját gyógyulásom útján sokat dolgozom én is a testemmel, és sok tanítást kaptam az elmúlt időszakban ezzel kapcsolatban, így szívesen osztom meg az alábbi írásokat, videókat:


Sok szeretettel,

Eszter

Ui: Ebben a folyamatban nagyon fontos, hogy végig biztonságban érezd magad, úgyhogy ne akarj egyszerre túl nagy lépésekben haladni! Kezdd ott, ahol éppen tartasz, haladj a saját ütemedben, és mindig hallgass a tested jelzéseire!

December 22-én, a téli napfordulóval kezdődik a Bak hava, ami a Fény győzelmének, újjászületésének ideje. A Lélek ebben a stációban eddigi tudásai alapján megérti, hogy merre vezet az útja, és vállalja a felelősséget, ami feladatával együtt jár.

A december havi Magdaléna üzenetek témája ezért a küldetés, sorsfeladat. 

Tudom, hogy sokatoknál ez egy nagy jelentőséggel bíró kérdés, és szeretnétek jobban megismerni, megérteni, hogy miért is vagytok itt most. Ehhez szeretnék nektek Magdaléna és Jézus támogatásával egy kis segítséget adni a következő exkluzív tartalmakkal:

Sok szeretettel,

Eszter

Ui: Tudtad, hogy a Saul / Szent Pál által létrehozott keresztény vallásnak eredetileg nem voltak saját ünnepnapjai? Később aztán azért, hogy a “pogányok” számára könnyebben emészthetővé, elfogadhatóbbá tegyék az új vallást, a régi ünnepekre ráillesztették a saját vallásos rendjük jelentős eseményeit. Az analógiáknak megfelelően lett így a téli napforduló időszaka, vagyis a Karácsony Jézus születésének az ideje. De Jézus, az ember valójában nem ekkor született…

Szeretnél többet tudni? Kattints!

Január 22-én a Nap már a Vízöntő jegyében jár, ideje van tehát a megtisztulásnak, testi, lelki és szellemi szinten is. A Lélek felszabadulhat a múlt béklyói alól, és ezáltal közelebb kerülhet saját önazonos Fényéhez.

Januárban ezért a Magdaléna Üzenetek témája az önazonos létezés.  

Olyan kérdéseket fogunk feltenni, mint hogy ki vagyok én? Hogy lehetek önmagam? Mi határozza meg a létezésemet?

Mindezt természetesen a Krisztusi tanítások és üzenetek fényében…

Ui: Ebben a hónapban nagyobb kihívást jelentett számomra az anyagok összeállítása, hiszen nehéz általános formulát adni az olyan mélyen személyes, és egyéni dolgoknál, mint amilyenek a különböző oldások… Ha szeretnél személyre szabott segítséget kapni, akkor jelentkezz be egy Lélekolvasás kezelésre itt!

Február 22-én már a Halak havában járunk. Ez az elengedés, a lezárás, az összegzés ideje, amikor a lélek igazi mélységeivel találkozhatunk, és ha jól vizsgázunk, akkor a jutalmunk az Egység megtapasztalása lehet.

A Halak kettős jegy, ezért a februári Magdaléna Üzenetekben is két témával foglalkozunk, az elengedéssel és a kapcsolódással.

Az elengedést gyakorolnunk rendkívül fontos, nem csak spirituális szinteken, hanem a mindennapjaink során is. Ehhez ajánlom a szertartásokat és a napzáró meditációt. 

Valódi spiritualitás pedig nem létezhet kapcsolódás nélkül… a legfontosabb kapcsolatunk pedig önmagunkkal, a saját belső bölcsességünkkel van. 

Te mennyire vagy kapcsolatban saját magaddal?

Ui: Az égiekkel való kapcsolódás egyik legrégebbi, leghatékonyabb módja az ima. Ha szeretnél kicsit elmélyedni az egyik leghíresebb imádság, a Miatyánk eredeti tanításaiban, akkor ajánlom figyelmedbe az Ima Ereje című ingyenes kihívásban!


Kattints!

Március 21-én kezdődik a Kos időszaka. A Kos az erő, az energia, a lendület, az elindulás energiáját hordozza magában.

A márciusi Magdaléna üzenetek is az erőről szólnak. Arról, hogy hogyan tudjuk megélni, kifejezni azt, hogy ne legyen belőle elfojtás, és küzdelem…

Ez nőként kifejezetten nehéz lehet, hiszen a társadalmi berendezkedés nem támogat minket ebben. Évezredek sérüléseit kell meggyógyítanunk magunkban, ha az erőnkbe akarunk állni… De itt az idő, lépnünk kell, hogy egy élhetőbb világot teremtsünk magunknak és a gyerekeinknek!

Ui: Igen-igen, tudom… azt mondtam, hogy mostantól már csak két anyagot fogok küldeni, és most mégis megint négy anyag van az emailben… Ki érti ezt?:)

Hát igen… Mentségemre szóljon, hogy két régebbi anyagot is újra elővettem, mert úgy érzem, hogy még mindig megállják a helyüket, és tökéletesen passzolnak a témához.

Április 22.-én már a Bika havában járunk, amikor a Lélek a szellemi világból meghívott energia, erő segítségével változásokat hoz létre a fizikai világban, és így alakítja a környezetét.

Az alábbiakban két olyan témával foglalkozok, ami szerintem minden spirituális ember életében megjelenik.

Az oltárkészítés egy gyönyörű hagyomány, ami nemcsak szebbé, és személyesebbé teszi a lakóterünket, de a spirituális gyakorlatban is segíthet. A manifesztáció pedig egy örök, visszatérő kérdés, amiről eddig tudatosan nem beszéltem soha… De most itt az ideje, hogy erről is megosszam a véleményemet veletek!

UI: Már csak pár nap és kezdődik az Ima Ereje ingyenes kihívás! Te jelentkeztél már?

Ha szeretnéd a jövőben a postaládádba megkapni az aktuális Magdaléna üzeneteket, akkor iratkozz fel a hírlevélre!

Ki vagyok én?

A nevem Galambos Eszter, én vagyok ennek a Templomnak az alapítója, főpapnője. 

A történetem Mária Magdolnával 2019-ben kezdődött, amikor egy meditációban megláttam azt az előző életemet, amit Magdolnával és Jézussal együtt éltem. Ez az emlék egyszerre volt gyönyörű és félelmetes, hiszen akkor kapcsolódtam először a saját papnői minőségemmel. Az életem akkor megváltozott. 

Azóta minden erőmmel azon vagyok, hogy beleálljak ebbe a minőségbe, és a küldetésembe, ami az igazi Krisztusi tudás lehorgonyzása a Föld terébe, és a nők vissza kísérése a Magdaléna erejükbe.